ИПА отново расте и инвестира в обновен офис

21.07.2023

Последната година за ИПА бе интензивна и маркирана от много събития. Посрещнахме ребрандиране, ново име и лого на компанията,  десетки нови талантливи колеги. За да приспособим промените и новите лица на екИПА, дадохме ход на ново разширяване и обновяване, които да предоставят условия, съответстващи на стремежите ни за развитие.

Щастливи сме да споделим, че разширихме съществуващия ни офис в бизнес център GORA и той вече надхвърля 1000 кв.м. Новото разширение чувствително подобрява работната среда и увеличава комфорта както за служители, така и за нашите клиенти.

Като компания, която вярва в прогреса и непрекъснато търси нови професионални предизвикателства, за нас в ИПА е от съществено значение да имаме гъвкаво работно пространство, което да насърчава обмена на идеи, креативността и създаването на качествен краен продукт. Инвестирането в материалната база и създаването на по-добри условия отразяват отношението ни към работните процеси и най-вече към хората, които стоят зад името на компанията.

„Най-ценният актив на ИПА е експертният екип. Служителите са гръбнакът на тази компания и инвестирането в тяхна полза е бил и винаги ще бъде основен приоритет. Ние вярваме, че единствено чрез стимулиране на таланта, професионализма и отдадеността на всички служители, предпоставяме дългосрочния успех на нашата компания. Екипът ни разполага само с квалифицирани хора и е един от най-добрите в България. Новото разширение на офисната база отговаря на нашата стратегия за развитие и ще ни помогне да продължим да се развиваме и занапред", споделя арх. Цветан Петров, управляващ директор на ИПА.

Благодарим на всички партньори, клиенти и най-вече - служители, с които създаваме нова и по-добра бизнес, градска и жилищна среда. Проекти, които ни превърнаха в разпознаваемо име и пример за креативна, високо професионална и бързо развиваща се компания.

P.S. Офисът ни е отворен за всички ценители и почитатели на доброто кафе.