екИПА

екИПА е нашият най-ценен актив!

02. Лицата на ИПА

Семейството на ИПА се състои от професионалисти с различна експертиза. Нашият сплотен екип е готов да посрещне всяко предизвикателство. Ние не само работим добре заедно, ние се развиваме, забавляваме и творим заедно, преодолявайки границите на своето въображение и възможности. Успехът на ИПА се дължи на всеки от нас, или както често казваме "За нас ИПА е екИПА".​​​​​

03. Развитие в екИПА

Развитие в екИПА на ИПА Архитекти

Ние се грижим всеки да има възможност да надгражда своите знания и умения, с ясна кариерна пътека и план за бъдещето.

Обучения
Чрез нашата годишна обучителна програма помагаме на всички да придобият качествени знания и умения, за да се развиват в професията. Програмата се фокусира върху три типа умения - технически, софтуерни и меки умения като отчита индивидуалните потребности на участниците.
 

Споделяне на професионален опит
Всеки в екИПА всекидневно споделя с останалите ценни знания и опит. Нашата система за управление на знанието включва вътрешни обучения, споделяне на знанието от обучение или личен опит с хората от екипа, вътрешна мрежа за съхранение и предаване на знанията на новодошлите, съхранение на информационни материали. В ИПА периодично организираме общи срещи (Case Studies), на които всеки колега може да представи от практиката си добри примери и предизвикателства.
 

Да извървиш още една миля ...
Подкрепяме и насърчаваме всяка проява на ентусиазъм и личен пример за извървяването на още една крачка в помощ на колегите, подобряване качеството на продукта или работа за добра кауза.

04. Бърз старт за архитекти

Стажантската програма на ИПА - "Бърз старт за архитекти", се провежда вече четири години и е единствената цялостна програма за бърз и ефективен преход на студентите от учебното към професионалното проектиране с всички предизвикателства и ползи на работната среда. Програмата включва обучения в софтуерни умения,  архитектурни стандарти, личен ментор и екип. Нашите стажанти работят по реални проекти и след приключване на програмата над 90% от тях стават постоянни членове на екИПА.

05. Заедно в екИПА

В ИПА знаем как да работим и как да се забавляваме.


Тук сме толкова много хора, че винаги имаме поводи за празнуване и социализация: рождени дни, имени дни и всякакви други празници, на които не пропускаме да бъдем заедно. Разбира се най-любими са ни щурите купони и мотивиращите тийм билдинги, които организираме с огромно удоволствие.

06. Събития

В ИПА представяме проектите си на големи национални и международни форуми и събития. Колегите презентират работата и успехите си пред широка публика и споделят опита и познанията, натрупани в компанията. Гордеем се с над 30 архитектурни награди, които свидетелстват за усилията и професионализма на екИПА.

07.екИПА

Want to join?

Искаш да бъдеш част от екИПА?

Разгледай свободните позиции тук