Поредна първа награда за ИПА от националния конкурс "Сграда на годината 2022"

15.12.2022

Новият логистичен и складов център на Fresh&Frozen е сред големите победители на тазгодишното издание на най-престижния архитектурен конкурс в България. Събитието се проведе вечерта на 15-и декември в Sofia Event Center.

Проектът на ИПА спечели приз в най-оспорваната категория, "Производствени и логистични сгради", доказвайки за пореден път способността на ИПА да създава проекти, отговарящи на инвеститорските желания днес за развитие и очаквани бизнес резултати в бъдеще.

Логистичният център бе изграден само за една година с цел да създаде подходящи условия за функционирането на един от най-големите темперирани складове в България. Компанията-инвеститор е сред логистичните лидери в замразената и охладена индустрия, което предпостави високи изисквания за специфични решения, поддържането на определени температурни режими и бърза и ефективна логистика.

Наградата продължава традицията да бъдем сред победителите, партниращ на бизнес сегмента в България, като миналата година с награда бяха отличени проектите ни за Orbico Bulgaria и първият производствен център на световния лидер Ottobock в Благоевград.