M Residence

Локация гр. София, България
Категория Жилищни сгради
M Residence - проект на ИПА
ЗП 1055 кв.м
РЗП 7992 кв.м
Статус В процес на реализация
Инвеститор КУМАТА РЕЗИДЕНС ООД

За проекта

Луксозна и чиста среда в отличаващ се висок клас проект, създаден от архитектите на ИПА. M Residence e жилищна, бутиков тип сграда, притежаваща модерния облик на съвременното проектиране, идеално вписващ я в околната среда. 

Поради изразената денивелация сградата е разположена стъпаловидно и следва извивката на терена. Тя включва три надземни етажа с едва 20 апартамента с голяма квадратура и просторни функционални разпределения. Френски прозорци за всички жилища предоставят изобилие от естествена светлина и усещане за близост с природата. На партерния етаж, с достъп от самостоятелен вход, ще бъде изградена търговска зона със специална селекция био и гурме продукти. Осигурен е абсолютно независим пешеходен и автомобилен достъп до обществената и жилищната зона на сградата, като са предвидени паркоместа, които да позволят комфортно паркиране дори за по-големи автомобили.

Просторната рецепция с консиерж и луксозно изпълнените с естествен камък общи части, напомнят класата и комфорта на петзвезден хотел. В сградата е предвидено и помещение за фитнес с най-висок клас оборудване от TechnoGym. 

Това, което отличава M Residence от подобен тип проекти, са апартаментите и мезонетите с големи собствени дворове и панорамни тераси, създаващи усещането за живот в къща. В богато озеленения двор са предвидени зони за рекреация, които са за общо ползване от всички живущи. Усещането за изискана паркова среда се допълва от амбиентното деликатно фасадно осветление, водните зони и огледала, изкуството и настилките в пространствата около сградата.

Прочети повече